Slotenmakers Vlaanderen

Mega-Locks is een erkend slotenmaker bedrijf. Onze medewerkers begrijpen uw noden, behoeften en eisen. Net daarom willen we altijd en overal van dienst kunnen zijn, waar u ook woont.

Ons servicegebied:

We zijn actief in vele gemeenten en steden in Vlaanderen. Wij opereren op al deze locaties om zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen en bij te staan. We willen namelijk een zo groot mogelijke service kunnen bieden en dit zonder ons handelsmerk uit het oog te verliezen: een hoogstaande kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Heeft u een kapot slot en bent u inwoner van de stad Genk? Heeft u zichzelf buitengesloten en woont u in het charmante Hasselt? Is uw slot aan vervanging toe en woont u in Heusden-Zolder? Wilt u een brandkast of kluis laten plaatsen en bent u inwoner van Diest? Of wenst u onze hulp bij het nemen van inbraakpreventiemaatregelen en bent u een inwoner van Neerpelt of Peer? Het maakt voor de medewerkers van Mega-Locks niet uit waar u zich bevindt. Wij komen steeds ter plaatse, ongeacht de situatie of het probleem. Wij komen bij u langs, bestuderen uw probleem en zoeken samen met u naar een gepaste oplossing voor dat probleem, aangepast aan uw budget.

U kan ons steeds contacteren bij eventuele vragen en/of voor een offerte, uiteraard geheel vrijblijvend, via het mobiel nummer 011/76 22 11 of via het online contactformulier.