Slotenmaker Beringen

24/24 en 7/7: bel ons op 011/762211

Buitengesloten? Je sleutel kwijt? Ben je op zoek naar een slotenmaker in Beringen? De slotenmakers van Mega-Locks zijn snel ter plaatse, 24u per dag bereikbaar. Ze helpen je op professionele wijze.

Ons team van slotenmakers doet er alles aan om u zo snel mogelijk te depanneren. Wij proberen steeds een wachttijd van 30 minuten of minder te hanteren!
Mega-Locks hanteert altijd markconforme prijzen. U zal steeds telefonisch op de hoogte worden gebracht van de exacte prijzen die op dat moment van toepassing zijn.

Onze prijzen zijn niet dubbelzinnig of verkeerd interpreteerbaar. Geen smoesjes zoals vele andere slotenmakers…

Zie hieronder voor de mogelijke BTW percentages.

De prijzen die aan u worden vermeld zijn exclusief BTW.

Waarom? Er kunnen zich 3 scenario’s voordoen:

  • 6% BTW bij gebouwen ouder dan 10 jaar
  • 21% BTW bij gebouwen jonger dan 10 jaar
  • 0% BTW bij BTW-plichtige ondernemingen

Dit wordt u telefonisch ook nog uitgelegd.

Mega-Locks is één van de weinige gediplomeerde slotenmakers. Al onze slotenmakers hebben een uitgebreide training en heel wat ervaring achter de rug.

Ook zijn we al jarenlang de vaste slotenmaker van de politiezones in Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen.

Mega-Locks bedient Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen. Kijk op deze pagina voor een volledig overzicht.

Beringen, het is een stad met een nog steeds groeiend inwonersaantal en vormt hiermee de derde grootste stad van de provincie Limburg, na Hasselt en Genk. Hierdoor zijn inbraakpreventiemaatregelen sterk te overwegen en is het aangewezen uw woonst of bedrijf op zo’n goed mogelijke manier te beveiligen, opdat u en uw bezittingen geen risico lopen. Ook voor kleinere vraagstukken en problemen als het vergeten van uw sleutel of een kapot slot op één van uw deuren of ramen is het goed dat u terecht kan bij een partner in nood.

Daarom is Mega-Locks, als slotenmaker Beringen, ook hier actief en kunt u onze medewerkers steeds mobiel contacteren. Wat het probleem of de vraag ook moge zijn, ze hebben allen een passende oplossing of gepast antwoord voor u klaar! Een andere manier om ons te bereiken is het invullen van het online contactformulier. Aarzel dus niet en zoek een antwoord op uw vragen!