Slotenmaker Zonhoven

24/24 en 7/7: bel ons op 011/762211

Buitengesloten? Je sleutel kwijt? Ben je op zoek naar een slotenmaker in Zonhoven? De slotenmakers van Mega-Locks zijn snel ter plaatse, 24u per dag bereikbaar. Ze helpen je op professionele wijze.

Ons team van slotenmakers doet er alles aan om u zo snel mogelijk te depanneren. Wij proberen steeds een wachttijd van 30 minuten of minder te hanteren!
Mega-Locks hanteert altijd markconforme prijzen. U zal steeds telefonisch op de hoogte worden gebracht van de exacte prijzen die op dat moment van toepassing zijn.

Onze prijzen zijn niet dubbelzinnig of verkeerd interpreteerbaar. Geen smoesjes zoals vele andere slotenmakers…

Zie hieronder voor de mogelijke BTW percentages.

De prijzen die aan u worden vermeld zijn exclusief BTW.

Waarom? Er kunnen zich 3 scenario’s voordoen:

  • 6% BTW bij gebouwen ouder dan 10 jaar
  • 21% BTW bij gebouwen jonger dan 10 jaar
  • 0% BTW bij BTW-plichtige ondernemingen

Dit wordt u telefonisch ook nog uitgelegd.

Mega-Locks is één van de weinige gediplomeerde slotenmakers. Al onze slotenmakers hebben een uitgebreide training en heel wat ervaring achter de rug.

Ook zijn we al jarenlang de vaste slotenmaker van de politiezones in Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen.

Mega-Locks bedient Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen. Kijk op deze pagina voor een volledig overzicht.

Zonhoven is door haar ligging uitgegroeid tot een verstedelijkte randgemeente van de bipool Hasselt-Genk. De landbouw is er zo goed als verdwenen. Inbraak en diefstal zullen echter, net zoals in de rest van Vlaanderen, blijven voorkomen. Daarom zijn we ook hier volop actief en adviseren we u graag bij het nemen van preventiemaatregelen tegen inbraak en diefstal. Ook voor probleemsituaties als een afgebroken of verloren sleutel en een kapot slot kan u bij de medewerkers van Mega-Locks terecht.

U kan ons steeds bereiken en dit dankzij onze 24/24 service. U kunt ook steeds het online contactformulier invullen om eventuele vragen en problemen te verhelpen.