Veiligheidsdeuren

Optimale beveiliging voor appartementen.
Een appartement heeft maar één inkomdeur dus ook maar één plaats waar inbrekers aan de slag kunnen. Door een veiligheidsdeur te laten plaatsen door Mega-Locks kan u op uw beide oren slapen.
Wij plaatsen gepantserde deuren in héél Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant.
Mega-Locks heeft bakken ervaring in het plaatsen van deuren.
Mega-Locks is de énige die het deurkader op voorhand aan elkaar last en monteert. Hierdoor krijgt u geen lelijke oversteken in de hoeken. Uw paneel wordt afgewerkt met MDF, dit kan u erna laten verven.

Veiligheidsdeuren bieden een betere bescherming tegen inbraak dan gewone standaard deuren. Daarom is het raadzaam om belangrijke toegangen tot je woonst extra te beveiligen door het plaatsen van gepantserde deuren.

Vooral gepantserde voor -en achterdeuren zorgen voor een solide beveiliging.

Veiligheidsdeuren maken het verschil

Veiligheidsdeuren beschikken over een sterke deurconstructie. De constructie bevat beveiligde cilinders, die je deur beschermen tegen boren of het uit de scharnieren trekken van de deur. De deur is beter bestand tegen inbraakpogingen.

Cijfers tonen immers aan dat 90% van de inbrekers de inbraakpoging staakt na 3 minuten. Hoe moeilijker je het een inbreker maakt om je woonst te kunnen betreden, hoe sneller hij afhaakt.

Onmisbaar in appartement

Als je in een appartement woont, is het nog belangrijker dat de binnendeur beveiligt. Voor inbrekers is het immers niet zo moeilijk om in het gemeenschappelijke gedeelte van je appartementenblok binnen te geraken. Zelf laat je misschien niet zomaar iemand binnen, maar andere bewoners hebben misschien minder goede gewoontes. Hier heeft Mega-Locks natuurlijk ook een oplossing voor, maar spijtig genoeg kan je in een appartementsblok hier niet alleen over beslissen…

Zorg er daarom voor dat ze van daaruit niet in jouw appartement binnen geraken. Om écht inbraakveilig te zijn, heb je daarvoor een veiligheidsdeur nodig.

Professionele plaatsing

Het Mega-Locks team zorgen voor een vakkundige plaatsing van kwalitatieve veiligheidsdeuren. Zo wordt een optimale beveiliging verzekerd. Als ervaren en betrouwbare partner zorgt Mega-Locks voor het verwijderen van:

  • Oude deuren
  • Frame van de deuren
  • De deurvleugel

Een optimaal beveiligde veiligheidsdeur komt in de plaats. Zo ben je zeker van een goede beveiliging.

Op maat gemaakt

Mega-Locks maakt jouw gepantserde deuren op maat. Zo beschikt jouw veiligheidsdeur over de perfecte afmeting voor plaatsing. Ook de afwerking kan op maat besteld worden. Zo zorg je ervoor dat jouw veiligheidsdeuren perfect bij je woning passen.

Veiligheidsdeuren koop je best bij een betrouwbare partner. Kies Mega-Locks voor een optimale beveiliging van je woning of appartement.

Een betrouwbare klantenservice staat centraal bij Mega-Locks. Het Mega-Locks team staat steeds voor jou paraat. Voor meer informatie vervolledig het online contactformulier of bel ons.