Sloten vervangen?

Vertrouw op onze kennis. Bereikbaar op 0496/22 60 11

Mega-Locks heeft verschillende voertuigen die continu op de baan service verlenen. Wij garanderen een aankomst binnen 30 minuten of minder…
Wij bedienen héél Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant.
Prijzen worden altijd van tevoren telefonisch vermeld aan u. Zo kan u niet voor verassingen komen te staan.
Het is mogelijk om af te rekenen met onze technieker met cash, Bancontact, Visa of Mastercard.

Voel je veilig

Een populair type van veiligheidssloten is het cilinderslot, dat bestaat uit een cilinder en een behuizing. Het mechanisme zorgt ervoor dat de cilinder geblokkeerd blijft tot de juiste sleutel erin wordt gestoken. Met een certificaatcilinder ben je ook nog eens zeker dat er geen kopieën kunnen worden gemaakt zonder het vertoon van uw eigendomscertificaat.

Voordelen van een cilinderslot

Een goed cilinderslot is bestand tegen de volgende technieken die inbrekers soms hanteren:

  • Uitboren
  • Uittrekken
  • Klopsleutel
  • Namaak van sleutels

Een inbreker zal al snel zijn poging staken als hij merkt dat het slot te sterk is voor zijn materialen.

Cilinderslot plaatsen = werk voor experts

Zelf een cilinderslot vervangen is een lastig karwei. Wanneer u zelf een cilinderslot uitbreekt, kan dit leiden tot grote beschadigingen aan uw deur. Niet goed voor uw veiligheid dus. Vertrouw op de expertise van Mega Locks, dan bent u verzekerd van de kwaliteit.

Onze medewerkers vervangen dagelijks sloten en gaan doelgericht aan de slag. Op deze manier krijgt u een uitstekend nieuw veiligheidsslot, waarbij er geen spoor van beschadiging is.  U hoeft zich over niets zorgen te maken; wij zorgen voor de volledige afwerking.

Herstelling na inbraak

Ook na een inbraak of een poging tot inbraak is het een verstandige keuze uw slot te laten vervangen. Dit neemt uw ongerustheid volledig weg nadat is iemand in uw woning is geweest.

Doe een beroep op onze ervaren slotenmakers om een deurslot of andere sloten te vervangen. Onze medewerkers bekijken samen met u welk type slot u nodig hebt. Ze bespreken met u wat de beste optie is, waarom, hoe en wanneer de vervanging zal verlopen.

U wil een cilinderslot laten vervangen? Contacteer ons!