Inbraak gehad? Contacteer ons

Onze techniekers zijn allemaal erkende slotenmakers. 24/24 bereikbaar op 0496/22 60 11

Mega-Locks heeft verschillende voertuigen die continu op de baan service verlenen. Wij garanderen een aankomst binnen 30 minuten of minder…
Wij bedienen héél Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant.
Prijzen worden altijd van tevoren telefonisch vermeld aan u. Zo kan u niet voor verassingen komen te staan.
Het is mogelijk om af te rekenen met onze technieker met cash, Bancontact, Visa of Mastercard.
Vooraleer een herstelling mag worden uitgevoerd, moet de politie eerst een sporenonderzoek doen. Vraag het voor de zekerheid nog eens aan de politie of de slotenmaker de herstelling al mag uitvoeren.

Het lijkt alsof we vandaag de dag op het nieuws of zelfs binnen onze eigen kennissenkring veel meer over inbraken horen dan vroeger. Inbraak of inbraakpogingen, diefstal, geweldpleging, gewapende bendes, enzoverder. Zowel fysieke als emotionele schade zijn daarbij vaak een jammerlijk gevolg. Op dat moment kan inbraakbeveiliging u niet als noodzakelijk in de oren klinken. Dat zal pas blijken wanneer ook u het slachtoffer bent geworden van een inbraak of diefstal en het bijgevolg te laat is. Daarom is het sterk aan te raden inbraakbeveiliging te overwegen.

Wenst u uw huis te beschermen tegen ongewenst bezoek?  Neem dan de nodige veiligheidsvoorzieningen. Speciale sloten, veiligheidssloten en andere maatregelen missen bij het beveiligen van uw huis immers hun effect niet. Zichtbare beveiliging speelt bovendien een belangrijke rol tegen een inbraak!

Een essentiële en efficiënte beveiliging van uw woonst brengt geen grote kosten met zich mee. Een kleine ingreep kan je veel grotere kosten besparen. Inbraakbeveiliging is niet enkel meer besteed aan mensen met een hoog inkomen. Een betaalbare allround service is waar onze medewerkers bij Mega-Locks naar streven.

In samenwerking met onze werknemers, professionals met een jarenlange ervaring, kunt u een oplossing laten uitwerken voor al uw problemen en bezorgdheden. U investeert zo in een zorgeloos leven, opdat u, uw familieleden of werknemers en uw bezittingen in de toekomst geen risico meer kunnen lopen.