Sleutel afgebroken? Contacteer ons

Onze techniekers zijn allemaal erkende slotenmakers. 24/24 bereikbaar op 0496/22 60 11

Mega-Locks heeft verschillende voertuigen die continu op de baan service verlenen. Wij garanderen een aankomst binnen 30 minuten of minder…
Wij bedienen héél Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant.
Prijzen worden altijd van tevoren telefonisch vermeld aan u. Zo kan u niet voor verassingen komen te staan.
Het is mogelijk om af te rekenen met onze technieker met cash, Bancontact, Visa of Mastercard.

Het overkomt iedereen al wel eens vroeg of laat; uw sleutel afgebroken in slot. Of misschien bent u hiervan reeds het slachtoffer geweest. U begeeft zich hoe dan ook in een onmogelijke situatie wanneer u voor uw voordeur staat met de ene helft van uw sleutel in de hand en de andere helft in het slot. Een afgebroken sleutel. Hoe dient u nu uw deur te openen om uw woning te kunnen betreden? Je kan niemand om hulp vragen: zowel je reservesleutel als de sleutel die je vrienden en familie hebben, zullen je niet kunnen helpen, gezien het kapotte stukje sleutel in het slot vastzit.

Er bestaan verschillende redenen, die kunnen leiden tot afbraak van uw sleutel. Uw sleutel kan doorheen de jaren metaalmoe geworden zijn, de cilinder van uw deur kan versleten zijn, enzoverder. Op het moment dat u zich in dergelijke situatie bevindt, kunt u zich steeds wenden tot één van onze medewerkers. Zij komen zo snel mogelijk ter plaatse om u uit de nood te helpen. Afhankelijk van de situatie, bekijken ze hoe ervoor gezorgd kan worden dat u weer probleemloos binnen en buiten kunt en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het goed afsluiten van uw woning of eigendom.

Hebt u vragen omtrent een sleutel afgebroken in slot? U kunt ons 24/24 contacteren via ons servicenummer 0496/22 60 11 of via het online contactformulier. Of wenst u tips en advies? Ook hiervoor kunt u ons steeds bereiken: de werknemers van Mega-Locks staan u met raad en daad bij op eender welk moment van de dag!