Gratis offerte

Nood aan betrouwbare inbraakbeveiliging?

Mega-Locks is gespecialiseerd in het beveiligen van woningen en bedrijven
Gratis offerte
Eérst komen we langs voor een gratis offerte op te stellen. Tijdens dit eerste bezoek zal een medewerker alle deuren en ramen opmeten die u wenst te beveiligen. Ook zullen wij u wijzen op de zwakke plekken van uw woning of bedrijf.

Hierna ontvangt u per mail geheel vrijblijvend uw offerte. Daarna is de beslissing aan u, wij zullen u niet meer contacteren.

Mega-Locks is één van de weinige gediplomeerde slotenmakers met meer dan 20 jaar ervaring.
Wij bedienen héél Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant.
Wij werken enkel met hoogaanstaande fabrikanten waarvan de kwaliteit en levensduur gegarandeerd is.

Inbrekers afschrikken

Je woning goed beveiligen, verkleint het risico op inbraak sterk. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de inbrekers een inbraakpoging staakt na 2 minuten als ze merken dat de woning goed beveiligd is. Na 3 minuten loopt dit aantal zelfs op tot 90%.

Inbrekers worden bovendien afgeschrikt door een goede bewaking en beveiliging. Redenen genoeg dus om je woning of eigendom te voorzien van een goede inbraakbeveiliging.

Beveiligingsmaatregelen – Heel wat mogelijkheden

Verschillende vormen van inbraakbeveiliging zijn mogelijk. Zo kan je zorgen voor een goede raambeveiliging, veiligheidssloten installeren, bijzetsloten plaatsen en een gepaste toegangsbewaking voorzien.

Bij Mega-Locks kan je terecht voor volgende inbraakwerende beveiligingsmaatregelen:

  • Deurbeveiliging
  • Raambeveiliging
  • Brandkasten
  • Meerpuntsloten
  • Veiligheidscilinders
  • Veiligheidsbeslag
  • Veiligheidsdeuren

Kies voor expertise

Dankzij een jarenlange expertise is Mega-Locks een betrouwbare partner voor inbraakpreventie en inbraakbeveiliging. Het professionele Mega-Locks team beantwoordt graag al je vragen over inbraakbeveiliging. Start vandaag nog met het optimaal beveiligen van je dierbare spullen. Een goede beveiliging van je woning vraagt geen grote kosten. Zeker niet wanneer efficiënte veiligheidsmaatregelen je veel grotere kosten kunnen besparen. Trek met een gerust gevoel de deur achter je dicht en geniet zorgeloos van je avondje uit of van je vakantie. Mega-Locks staat garant voor een uitstekende service en professionaliteit. 24/24 staan wij paraat voor jouw veiligheid.

Contacteer ons telefonisch of via het online contactformulier. Samen zorgen we voor een optimale inbraakbeveiliging op maat van je woonst. Zo krijgen inbrekers geen kans.