Slotenmaker Dilsen-Stokkem

24/24 en 7/7: bel ons op 011/762211

Buitengesloten? Je sleutel kwijt? Ben je op zoek naar een slotenmaker in Dilsen-Stokkem? De slotenmakers van Mega-Locks zijn snel ter plaatse, 24u per dag bereikbaar. Ze helpen je op professionele wijze.

Ons team van slotenmakers doet er alles aan om u zo snel mogelijk te depanneren. Wij proberen steeds een wachttijd van 30 minuten of minder te hanteren!
Mega-Locks hanteert altijd markconforme prijzen. U zal steeds telefonisch op de hoogte worden gebracht van de exacte prijzen die op dat moment van toepassing zijn.

Onze prijzen zijn niet dubbelzinnig of verkeerd interpreteerbaar. Geen smoesjes zoals vele andere slotenmakers…

Zie hieronder voor de mogelijke BTW percentages.

De prijzen die aan u worden vermeld zijn exclusief BTW.

Waarom? Er kunnen zich 3 scenario’s voordoen:

  • 6% BTW bij gebouwen ouder dan 10 jaar
  • 21% BTW bij gebouwen jonger dan 10 jaar
  • 0% BTW bij BTW-plichtige ondernemingen

Dit wordt u telefonisch ook nog uitgelegd.

Mega-Locks is één van de weinige gediplomeerde slotenmakers. Al onze slotenmakers hebben een uitgebreide training en heel wat ervaring achter de rug.

Ook zijn we al jarenlang de vaste slotenmaker van de politiezones in Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen.

Mega-Locks bedient Limburg, Vlaams Brabant en Antwerpen. Kijk op deze pagina voor een volledig overzicht.

Bent u een inwoner van de stad Dilsen-Stokkem en bent u op zoek naar een erkende slotenmaker? Onze medewerkers staan steeds ter uwer beschikking. Ze helpen u graag bij allerlei probleemsituaties en eventuele vragen. Bent u uw sleutel verloren of bent u uw sleutels vergeten? Hebt u zichzelf misschien buitengesloten? Of is het slot van uw voordeur aan vervanging toe? Onze werknemers brengen dit zo snel mogelijk in orde en dit met oog op de zo grootst mogelijke kwaliteit. Bent u onlangs het slachtoffer geweest van een inbraak of diefstal? Ook bij het geven van anti-inbraaktips en bij het nemen van inbraakpreventiemaatregelen staan de medewerkers van Mega-Locks u graag bij.

Ons bedrijf Mega-Locks is steeds bereikbaar op het mobiele nummer 011/76 22 11 of via het online contactformulier. Eender hoe u ons wenst te bereiken, aarzel niet en zoek een antwoord op uw vragen!